El Centre

El Centre

Activitae va obrir les seves portes al 2023 amb la idea ferma d’oferir un projecte de salut, on les persones puguin tenir cura del seu cos a través de l’activitat física.

Aquest estudi de Pilates màquina avançat està adscrit a Fisiovitae, centre sanitàri de Fisioteràpia, Osteopatia, Nutrició, PsicoNeuroImmunologia, Medicina Xinesa i Acupuntura, Podo Posturologia, Fisioestètica i Pilates terra.

Aquesta combinació de professionals sanitàris i de l’esport, fan una fòrmula perfecte per confiar en ells la seva salut i benestar.

Cuidant la Salut i el Benestar de Tots

La combinació de professionals de la salut i l’esport en un mateix centre ofereix una gran oportunitat per cuidar la salut i el benestar de les persones. Aquesta diversitat de serveis permetrà abordar diferents aspectes de la salut, des de la teràpia física fins a l’activitat física i el benestar emocional.

Amb un estudi de Pilates màquina avançat, les persones podran aprofitar els beneficis d’aquesta disciplina per millorar la seva força, flexibilitat i equilibri. El Pilates és conegut per ser una forma d’exercici de baix impacte que pot ser beneficiosa per a persones de diferents nivells de condició física.

Confiant en aquesta combinació de professionals de la salut i l’esport, les persones podran rebre una atenció integral per a la seva salut i benestar. És important consultar directament amb Activitae o Fisiovitae per obtenir més informació sobre els serveis específics i com beneficiar-se d’ells.